8 Haziran 2024 Cumartesi

Gemiyi terketmek en doğru seçim mi ?

 Yıl 2019-2020 falan..

Dokuz Eylül'de okurken bir arkadaşım (hatırlarsa ve görürse sağolsun diye de yazayım)  ayrılmak isteyen kız arkadaşından ayrılmalarından sonra dinlediğim şarkı diye gönderdiği bir şarkıydı bu, aşk acısı nedir bilmediğim zamanlar olduğundan şaşırıp böyle seven de varmış demek ki demiştim, bu şarkıyla tanışmam o gündü. O gündür bu gündür ne zaman hayata dair pes etsem, yenik düştüm desem bu şarkıyı dinlerim. Hayatında zor gelen şeylerden çocukluğumdan beri kaçmaya çalıştığım şeylerden yine kaçıp başka bir şeye sığınmak çözüm mü? Şarkıda dediği gibi "Gemiyi terketmek en doğru seçim mi?"

Benim için Kaçak' tan Ölünür de parçasını dinleyin, olur mu ? ♥️🥲

Düşünsenize...

Hayata geliyorsunuz, tutunacağınız iki dalınız var biri anne diğeri baba. Babayı kaybedince anneye daha sıkı tutunayım derken kocaman bir boşluğa düşüyorsunuz. O sırada bunlar dışında boşluktan çıkmaya çalışırken itenler cabası. 

Sonra noluyor mu? 

Sonrası boş. Kimse o boşluğu dolduramıyor. Doldurduğunu sanıyor kendini sorguluyor vs. kısır döngü. Bir de ben naptım benden kötülük mü gördün tavırları.

Evet her güzel şeyin de bir sonu var. 💔

O yüzden böyle hissettirdiğiniz insanlara son bir iyilik yapıp atın denize 😌

Gemiyi terketmek en doğru seçim mi ?

 Yıl 2019-2020 falan.. Dokuz Eylül'de okurken bir arkadaşım (hatırlarsa ve görürse sağolsun diye de yazayım)  ayrılmak isteyen kız arkad...